Quantcast

Select Page

Îngrijirea părului acasă, cu efect de șampon nuanțator

Chiar dacă viața noastră socială este redusă la minimum, părul continuă sa ne crească. Fără coafor, fără îngrijirea profesională de la salon, părul vopsit își arată deja rădăcinile crescute, într-o linie albă care devine pe zi ce trece mai groasă și mai vizibilă. Folosirea unui șampon nuanțator poate salva aparențele pentru o vreme.

Dacă ai păr șaten sau blond, ești norocoasă: poți folosi șamponul Plantur 39 Color Brown & Blonde și balsamul de păr  Plantur 39 Color Brown & Blonde pentru a atenua părul alb crescut la rădăcini.

sampon nuantator plantur 39 brown

Ia-ți adio de la firele de păr alb și de la părul alb crescut la rădăcini, cu Plantur 39 Color Brown & Blonde cu efect de șampon nuanțator

Plantur 39 Color Brown & Blonde te ajută să mergi la coafor mai rar. Întreaga gamă Plantur 39 Color oferă o soluție simplă pentru a prelungi perioada de timp dintre două vizite la coafor. Gama Plantur 39 Color oferă o soluție simplă pentru părul vopsit șaten sau blond atunci când apar primele fire albe și părul alb la rădăcini.

Pigmenții din compoziția acestor produse se acumulează treptat pe suprafața firului de păr, la fiecare spălare, astfel încât spălările repetate au ca rezultat o culoare mai intensă, iar firele albe sunt acoperite. Probabil că tot va trebui să ajungeți la salon la un moment dat, însă puteți amâna acest moment într-o oarecare măsură.

plantur 39 blonde sampon nuantator

Cum se folosește Plantur 39 Color Brown & Blonde?

Utilizarea ambelor produse: aplicarea mai întâi a șamponului și apoi a balsamului îmbunătățește efectul de culoare.

Fiecare dintre cele două produse se lasă să acționeze pe scalp între 2 și 5 minute, în funcție de intensitatea dorită a culorii. Apoi, părul se clătește cu apă din abundență.

plantur 39 blonde balsam nuantator

Cafeina capătă culoare: fără păr alb crescut la rădăcini, fără fire albe, fără fire de păr căzute, fără un păr cu probleme.

Produsele de culoare Plantur 39 conțin și un complex de ingrediente active care protejează rădăcina părului de epuizarea cauzată de schimbările hormonale apărute cu înaintarea în vârstă.

Cafeina întărește rădăcinile. Ea are nevoie de doar 2 minute pentru a-și face efectul.

Cât costă Plantur 39 Color Brown & Blonde?

Plantur 39 Color Brown/Blonde Șampon Phyto-Caffeine, 250 ml, 50 RON
Plantur 39 Color Brown/Blonde Balsam colorat, 150 ml, 45 RON

Ce produse conține gama Plantur 39?

Plantur 39 oferă o gamă special creată pentru prevenirea căderii părului la femei cauzată de schimbările hormonale apărute cu înaintarea în vârstă. Ea include diferite produse adaptate nevoilor specifice părului.

Plantur oferă îngrijirea potrivită, indiferent dacă e vorba doar de un păr fin, devitalizat sau chiar de părul vopsit.

La gama Plantur39 s-au adăugat, de curând, produsele Plantur 39 Color Blonde & Brown. Ele oferă efectul de șampon nuanțator despre care vă vorbeam.