Quantcast

Select Page

Circumstantele mortii in functie de zodie

Circumstantele mortii in functie de zodie

Indiferent de cum si cat traim, un singur lucru e cert: viata are o durata limitata. Mai devreme sau mai tarziu ajungem la finalul ei, chiar daca sfarsitul este diferit pentru fiecare. Vezi care ar putea fi circumstantele mortii pentru fiecare zodie.

Berbecul: intr-un accident

Berbecii sunt foarte impulsivi, dependenti de adrenalina. Asadar, cei mai expusi unei morti subite. Le plac sporturile extreme si viteza, sunt repeziti, impulsivi si increzatori in fortele lor, cu un risc mare de accidentare. Se pot rani usor sau raman cu o infirmitate oarecare, dar nu din accidente li se trage moartea. Cel mai probabil, Berbecul moare la el acasa in patul lui sau in cel de spital, inconjurat de familie si prieteni, asa cum si-a dorit dintotdeauna.

Taurul: ca un erou

Taurul moare in glorie. Indiferent de varsta, ultima parte a vietii Taurului este intotdeauna cea mai stralucitoare dintre toate. Intr-un fel sau altul, moartea lui devine celebra. Fie moare intr-un accident colectiv, incercand sa-si salveze bunurile de la furt sau dezastru ori incercand sa-i salveze pe altii, moartea lui are in ea ceva eroic. Sfarsitul lui ajunge un subiect mediatizat, lumea vorbeste despre el si il aminteste in discutii si pomeni, multi ani dupa.

Gemenii – vorbind la telefon sau uitandu-se la Stiri

Gemenii au parte de un sfarsit curat, ordonat, programat, cel mai probabil pe un pat de spital, cu o ingrijire de cea mai buna calitate. Realisti, stiu foarte bine la ce se asteapta, toate variantele si cotloanele bolii, au o curiozitate morbida sa afle totul in detaliu, cu mult inainte. Isi trateaza sfarsitul cu acelasi interes detasat cu care se informeaza asupra oricarui subiect. Au grija sa mearga la cei mai buni medici si sunt grijulii cu finalul lor, fara sa faca din asta o drama.

Racul – la serviciu, de epuizare

Racii se plang si se vaicaresc toata viata de boli, astfel incat atunci cand mor, nu-i mai crede nimeni. Cel mai probabil, de un atac cerebral sau cardiac, din cauza excesului de grasimi la masa si al depunerilor pe artere. Oricum muncesc pana in ultima clipa, sunt eficienti si duc boala pe picioare, preferand patul de acasa celui de la spital, oricat de grava ar fi situatia. Zodie de apa, Racul poate avea o dependenta oarecare (alcool, droguri, tutun, mancare, munca) – uneori si cauza mortii.

Leul – discret si singur

Leul se da mare si tare, dar de fapt e mai sensibil decat multe alte zodii. Nu rezista la schimbarile rapide de mediu, iar poluarea il otraveste, pur si simplu. Poate ajunge usor dintr-un om sanatos tun intr-un pacient stresat, cu probleme grave, de obicei cardiovasculare. Paradoxal, desi Leul isi doreste o viata in luminile rampei, are parte de o moarte discreta, departe de ochii lumii. Sau moare din motive necunoscute, secrete ori dubioase.

Fecioara – la adanci batraneti, dand indicatii medicului

Fecioarele isi pot gasi sfarsitul in calatorie sau pe meleaguri departe de casa. Sau acasa, inconjurata de familie si prieteni veniti de departe. Oricum la adanci batraneti, pentru ca Fecioara este foarte atenta cu sanatatea ei. Poate muri de o boala cronica, dupa ce ani de zile a incercat toate dietele posibile si leacurile preparate de sine sau de medici celebri. Finalul ei e patronat de Sagetator si deci poate fi marcata de o boala hepatica (ciroza, cancer) sau endocrina.

Balanta – inconjurata de mostenitori

Balantele au un sfarsit asteptat, indelung amanat, dupa ani de zile de boala dusa pe picioare. Pot fi singure sau intr-un cadru restrans, cu un singur membru al familiei. De obicei acasa la ele, dupa o suferinta oarecare, insotita de perioade lungi de singuratate si depresie. Saturn le guverneaza sfarsitul, de obicei lung si dificil. Lasa in urma lor averi, bani sau proprietati.

Scorpionul – dupa o boala rara, carora medicii nu-i dau de capat

Scorpionii au o vitalitate si o rezistenta incredibila, asa ca sunt longevivi si nu se plang de boli, pana la adanci batraneti, cand pot suferi de afectiuni genitale sau glandulare. Dar nu acestea le aduc sfarsitul. Oricare ar fi acela, finalul este mai mereu surprinzator. Poate fi legat de o suferinta comuna cu a altor oameni, ca de exemplu o epidemie grava. Sau de o boala rara. Sau dupa ceva ce pare o recuperare, moartea poate surveni neasteptat, ca urmare a unei complicatii.

Sagetatorul – misterios, intr-o calatorie pe mare

Sagetatorul e rezistent si sportiv, deci are sanse sa traiasca pana la varste inaintate. Din pacate, spre batranete renunta la sport in favoarea mancatului, ajungand sa sufere cu digestia si circulatia. Sfarsitul Sagetatorului e de obicei invaluit in umbra. Poate fi secret, poate confuz, nu se stie prea bine de ce si cum se intampla. Neptun aduce mister finalului, de aceea ar fi bine sa fie atenti in mediul marin si in general, la apa.

Capricornul – batran, cand nu se mai asteapta nimeni

Capricornul este printre cele mai rezistente semne ale zodiacului. Poate avea o viata lunga (in special ascendentul in Capricorn) chiar daca (sau mai ales pentru ca) este ascetica. Nu prea mananca, nu prea bea, dar il lasa articulatiile si vederea. Sfarsitul poate surveni brusc, neasteptat, dintr-un gest impulsiv sau intr-un accident oarecare. Oricum la vedere, eventual cu public, impetuos, violent si de neevitat. Sau o boala grava, neasteptata.

Varsatorul – in familie, somptuos sau saracacios, dar cu banii in conturi

Si Varsatorii sunt rezistenti, chiar daca au si ei predispozitiile lor medicale, pot suferi adesea de boli nervoase sau circulatorii. Nu prea merg la medic, iar la batranete pot suferi de scleroza avansata si afectiuni articulare. Desi sunt predispusi accidentelor, au de obicei un final linistit, intr-un mediu familiar, inconjurati de dragoste si grija calma.

Pestii – imprevizibil, asa cum au trait

Pestii sunt rezistenti, desi nu par, sunt frecvent printre cei mai longevive semne. Pot suferi diverse adictii (alcool, droguri) dar traiesc mult si bine. Maestrii ai evitarii, reusesc sa se adapteze foarte bine la mediu si au o viata indelungata, dar cu un final imprevizibil, la fel de greu de intuit ca si viata lor. Poate fi in calatorie, pe aer, in apa sau pe uscat, pe picioarele lor sau intr-un vehicul. Cel mai probabil in miscare, datorita mobilitatii pe care o imprima Mercur finalului lor. Sau in liniste, la masa de scris.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *