Quantcast

Select Page

Cele mai norocoase zodii

Cele mai norocoase zodii

Oamenii vor sa stie adesea daca s-au nascut sub semnul unei zodii norocoase si daca planetele le sustin actiunile sau pur si simplu ii cadorisesc cu bani, bunuri, dragoste, talente sau glorie. Oricat va spun astrologii ca nu exista zodii norocoase sau ghinioniste, totusi viata ne demonstreaza ca unii oameni pur si simplu s-au nascut sub o stea norocoasa. Iar altii, nu. Tu din care categorie faci parte?

Leul este una dintre cele mai norocoase zodii. Are perioade lungi cand toate ii merg din plin si viata ii ofera adesea ranguri sociale inalte, pozitii de conducere, avere si glorie, cadouri consistente si un loc de top intre semeni. Dar Leul nu se considera norocos, ci pur si simplu superior celorlalti. El nu pune aceste castiguri pe seama norocului, ci a propriilor abilitati. Orgolios si increzator in sine (uneori prea increzator) va fi mereu convins ca tot ceea ce are i se cuvine de drept. De aceea caderile sunt spectaculoase si total neasteptate pentru Leu, caz in care va fi convins ca e urmarit de ghinion.

Scorpionul e cel putin la fel de norocos ca si Leul, doar ca ceva mai ancorat in realitate decat primul. El stie ca gloria e efemera si are grija sa puna deoparte din ceea ce a castigat deja. Zodie de apa, are noroc de venituri mari, bunuri si mosteniri. Si chiar daca nu e un om bogat, nu ajunge niciodata in sapa de lemn. E atent cu cheltuielile si are grija financiar de urmasi pana tarziu in viata, lasand la randul lui mosteniri consistente. Dar norocul Scorpionului nu sta neaparat in castiguri materiale, ci intr-o viata implinita, in general. Iar in 2018. Scorpionul va avea unul dintre cei mai norocosi ani din viata.

Balantele au noroc cu carul si cel mai adesea recunosc acest lucru – se considera rasfatatele astrelor. Guvernata de Venus, micul benefic al zodiacului, Balanta are acolo sus pe cineva care o iubeste si are grija de ea sau o salveaza cand e cazul, chiar daca uneori in ultimul moment. Venus le da Balantelor un statut financiar inalt sau macar decent in viata, fara prea multa bataie de cap. Uneori, le da chiar bafta chioara. Iar in 2018, Jupiter le ajuta pe Balante cu banii sau le aduce o realizare cu o casa/in familie/o proprietate – ce si-ar mai putea dori?

Sagetatorul e norocos fara sa fie neaparat interesat de noroace. Veti spune ca nu exista om pe lumea asta care sa nu alerge dupa noroc. Ei bine, Sagetatorul e interesat mai mult de libertate. Sa faca ce vrea el, ce are chef, sa nu aiba stapan. Nu banii il intereseaza neaparat, ci vrea sa calatoreasca, sa studieze, sa cerceteze lumea. Iar pentru cele din urma este perfect dispus sa-si sacrifice siguranta materiala. Si, intamplator sau nu, ii iese. Jupiter, marele benefic al zodiacului si stapanul tuturor Sagetatorilor, ii ajuta sa aiba tot ce au visat si le da cate un strop de noroc, exact cand au cea mai mare nevoie.

Pestii sunt si ei norocosii zodiacului, chiar daca ei nu se considera deloc astfel. Putini Pesti recunosc deschis ca au in viata exact ce si-au dorit cel mai tare. Restul vor spune ca sunt urmariti de ghinion. Multi dintre Pesti (mai ales barbati) isi pot pierde averea la jocuri de noroc, caz in care sunt convinsi ca sunt pur si simplu ghinionisti. Sau cheltuiesc nemasurat cu tot felul de dependente (droguri, alcool, masini, investitii la bursa) fara sa tina cont ca norocul singur nu le poate alimenta astfel de `extravagante`. Dar sunt si generosi. Pestii isi impart intotdeauna cu cei apropiati norocul, iar in 2018 vor avea din plin.

Taurii au noroc la castiguri si bunuri. Un Taur fara bani e un om deprimat, asa ca are grija sa-si alimenteze constant conturile. Noroc ca are si cu ce. Din munca proprie, a partenerilor sau a rudelor, Taurul reuseste sa stranga averi considerabile. Dar va fi convins ca norocul si-l face singur, asa ca nu se considera o zodie norocoasa, ci pur si simplu tenace si muncitoare. Ceea ce este si adevarat, in cea mai mare parte. Banul la ban trage, iar Taurul are grija sa-si puna banii sa munceasca si sa se inmulteasca pentru el. In 2018, norocul ii vine de la partener.

Berbecul e lovit, din cand in cand, de noroc. Dar el se considera constant un norocos. De aceea isi si asuma riscuri, convins fiind ca norocul va fi de partea lui, tot timpul. Este singurul semn din tot zodiacul care iti va spune deschis ca el are bafta chioara, cheltuind cu entuziasm marirea recenta de salariu si tot ce mai e in cont, convins fiind ca va recupera curand totul. Este exact genul care mizeaza totul pe o carte. Si pierde, de cele mai multe ori.

Gemenii sunt moderat norocosi si ghinionisti. Nici prea prea nici cei mai cei. Le place sa se joace si sa-si incerce norocul, dar nu vor pleca de la masa de joc fara hainele de pe ei, cum li se poate intampla Pestilor. In schimb, s-ar putea sa te lase pe tine fara portofel, caci cel mai mare noroc al Gemenilor sta in talentul, inteligenta, istetimea si vorba lor mestesugita. Se adapteaza cu usurinta oricarui mediu si se distreaza aburindu-si semenii. Nu cred in noroc, dar se pricep de minune sa valorifice si cea mai mica oportunitate.

Racii sunt norocosi in general, inclusiv la bani, proprietati si mosteniri. Cei mai multi au casa lor, pentru ca Racii isi fac din casa o prioritate. Desi cheltuiesc cu aceeasi usurinta cu care fac banii, Racii nu raman niciodata saraci lipiti. Iar in 2018, vor avea cu prisosinta noroc, datorita tranzitului lui Jupiter prin Scorpion, cealalta zodie de apa. Distractie mare in 2018 pentru Raci, care se bucura mai ales de noroc in iubire. Norocul va aparea cand nu se asteapta, inclusiv la loterie sau jocuri. In 2108 au succes in dragoste si/sau cu copiii.

Ca si Gemenii, Fecioarele nu se pot lauda cu norocul chior. Dar nici nu prea se bazeaza pe el cand vor ceva in viata. Asta nu inseamna ca Fecioarele nu au succes, ci doar ca acesta vine de obicei prin munca lor sustinuta. Fiind atat de atente si muncitoare, pare ca norocul le surade, de fiecare data. Tot asa si in 2018, cand au noroc in activitati comerciale si de afaceri, unde Fecioarele se pricep destul de bine. La fel au bafta Fecioarele care scriu si publica sau care planuiesc sa calatoreasca, in scop de afaceri sau studiu.

La Capricorni nu poate fi vorba de noroc. Chiar daca ii vedeti sus, nu norocul i-a dus acolo. Tot ce obtin Capricornii se datoreaza efortului propriu, tenacitatii, capacitatilor lor si investitiilor lor de bani, talent si munca. Iar Capricornii stiu foarte bine acest lucru si nici nu merg vreodata pe bafta chioara. Mai ales ca din 2018 ii asteapta 2 ani jumate de responsabilitati crescute. Posibile realizari, dar norocul ii viziteaza pe Capricorni abia in 2020, cand zodia lor va fi timp de 1 an tranzitata de Jupiter.

Nici Varsatorii nu sunt dintre cei mai norocosi ai zodiacului. Desi ei, deschisi si iubitori, au impresia ca au noroc, mai ales in dragoste, dar si in general. Sau cred ca n-au deloc si nici nu se bazeaza pe el – ceea ce e foarte bine, pentru ca ii scuteste de surprize neplacute. I-am lasat la urma pentru ca treaba cu norocul Varsatorilor e complicata si aleatoare, depinzand mai mult de pozitia Ascendentului si a planetelor in zodiac. In 2018 ii asteapta ceva avansari in cariera si lume – vedeti, norocul!? dar si o posibila scadere de tonus fizic sau descoperirea unei afectiuni cronice.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *