Quantcast

Select Page

Stada Romania lanseaza ViruProtect cu aroma de capsuni

Stada Romania lanseaza ViruProtect cu aroma de capsuni

Stada Romania lanseaza o noua varianta a deja bine-cunoscutului spray oral ViruProtect STADA, pe cel cu aroma de capsuni. Prezent pe piata din Romania de mai putin de un an, ViruProtect STADA a devenit unul dintre aliatii nostri de baza impotriva virusurilor din sfera ORL.

ViruProtect actioneaza prin dezactivarea virusurilor de pe membrana mucoasa si impiedica multiplicarea lor.

Preventia pastreaza sanatatea

Gura, gatul si nasul sunt poarta de intrare a virusurilor in corp, asa ca e nevoie sa fim cu bagare de sema ca sa ne protejam eficient. Si, in plus, sa acordam o atentie sporita igienei mainilor. Totodata, e nevoie sa nu cream un mediu propice dezvoltarii germenilor si virusurilor care patrund prin nas, migreaza in gat si, incep sa se multiplice.

 

Cum putem actiona ca sa ne protejam?

Inainte de iesirea din casa si pana sa ne intalnim cu alte persoane, putem folosi ViruProtect STADA. Avantajul lui? Gratie formulei sale unice, care combina glicerolul (ingredientul care deshidrateaza virusurile si calmeaza mucoasa inflamata) si tripsina (enzima naturala care dezactiveaza virusurile si impiedica multiplicarea acestora), noul spray oral ViruProtect STADA cu aroma de capsuni blocheaza, dezactiveaza si protejeaza impotriva celor mai frecvente virusuri din raceala si gripa.

 

Cum actioneaza noul ViruProtect STADA cu aroma de capsuni?

ViruProtect STADA creaza o bariera si protejeaza cavitatea bucala si gatul, acolo unde se multiplica cele mai periculoase virusuri de raceala si gripa, impiedicand infectarea cailor respiratorii inferioare.

ViruProtect STADA are eficienta de pana la 99.9 % asupra virusurilor de raceala si gripa, intre care Rhinovirus, Virus gripal uman de tip A, Coronavirus, Virus Respirator Sincitial, Adenovirus.

In plus, administrat de la primele semne ale racelii sau gripei, poate reduce cu pana la jumatate durata acestora.

Si nu uita: ViruProtect STADA poate fi administrat de la varsta de 4 ani, iar aroma de capsuni este ideala pentru copii.

ViruProtect se gaseste in toate farmaciile din Romania

Spray-ul oral ViruProtect cu aroma de capsuni poate fi achizitionat din farmaciile din Romania. El va fi disponibil in flacoane de 20 ml.

 

Despre STADA Romania

STADA Romania este parte integranta a grupului STADA Arzneimittel AG si este prezenta pe piata din Romania din anul 1997 prin Stada M&D SRL si Stada Hemofarm SRL (laborator specializat in testarea produselor pentru companiile grupului Stada, la nivel global). STADA are un portofoliu variat de produse, oferind pacientilor atat medicamente inovative si generice, medicamente fara prescriptie medicala, produse farmaceutice specializate (biosimilare), cat si produse CHC (Customer Health Care). Anul 2020 a reprezentat un an al transformarilor pentru STADA Romania, focusul principal fiind integrarea operatiunilor locale ale Walmark Romania, tranzactie ce a avut loc la nivel global la finele lui 2019 si a fost aprobata local de Consiliul Concurentei pe data de 19.02.2020.